2247023904 Καμάρα, Λέρος isidoroskoumparos@yahoo.gr

 

ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ | ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΛΕΡΟΣ

Η εταιρεία “ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΙΣΙΔΩΡΟΣ | ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΙΚΑ - ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ” η οποία εδρεύει στο νησί της Λέρου, δραστηριοποιείτε στο χώρο των χωματουργικών εργασιών από το 1986 και αναλαμβάνει με υπευθυνότητα και αξιοπιστία, παντός είδους χωματουργικές εργασίες εξυπηρετώντας όλη τη Λέρο.

Διαθέτοντας έναν μεγάλο στόλο σύγχρονων οχημάτων, εξειδικευμένο προσωπικό μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας πάσης φύσεως χωματουργικές εργασίες και οδοποιίας, δημοσίου ή ιδιωτικού, όσο μεγάλο και αν είναι.

ΜΑΘΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 

 

ΕΡΓΑ ΠΟΥ ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
ΠΟΛΥΧΡΟΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΣΥΝΕΠΕΙΑ
ΤΗΡΗΣΗ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ
Στόχος μας είναι

Στόχος μας είναι

η εταιρεία μας να υλοποιεί την προσφορά των λύσεων σε κάθε έργο με την άμεση και σωστή περάτωση του. Να εκτελούνται τα έργα χωρίς περιττά έξοδα και αξιοπιστία στον χρόνο παράδοσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παρεχόμενες υπηρεσίες

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Οι πελάτες μας και τα δεκάδες έργα που έχουμε αναλάβει όλα αυτά τα χρόνια, επιβεβαιώνουν την πείρα που έχουμε στις χωματουργικές εργασίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Ο στόλος των μηχανημάτων μας

Ο στόλος των μηχανημάτων μας

Με τον στόλο μηχανημάτων που διαθέτουμε (Εκσκαφέας, φορτωτής, εκσκαφέας με σφύρα, προώθητης γαιών, αυτοφορτώμενη μπετονιέρα, 2 τσαπάκια μικρά, φρέζα οδοποιίας, τροχός Τ600) είμαστε σε θέση να εγγυηθούμε υψηλές υπηρεσίες.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Στόλος
ΕΚΣΚΑΦΕΣ - ΕΚΒΡΑΧΙΣΜΟΙ
ΥΔΡΑΥΛΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ
ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΗ ΧΩΡΩΝ